0000347: Rinex files missing

Viewing Issue Simple Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
ID Category Severity Reproducibility Date Submitted Last Update
0000347 [CNI] 0. unknown/ unspecified minor always 10-05-11 13:31 23-05-11 12:49
Reporter Teun Grit View Status public
Assigned To Teun Grit
Priority normal Resolution open
Status assigned
Summary 0000347: Rinex files missing
Description Hallo Teun,

Het is nog steeds niet goed met de Rinex files. Sommige dagen ontbreken en van de dagen die er zijn is de data niet compleet. Ik heb nog eens naar oude data gekeken en ook daar lijken af en toe wat gaten in te zitten, maar minder groot dan we nu hebben.

Ik zal proberen met 1 van de ontvanger tools een aantal dagen handmatig data te loggen en zien hoe dat gaat.

Groeten, Hans v d Marel

Additional Information
Attached Files

- Relationships

There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
10-05-11 13:31 Teun Grit New Issue
23-05-11 12:49 Harm Munk Status new => assigned
23-05-11 12:49 Harm Munk Assigned To  => Teun Grit