0000345: Update dop174 MySQL version

Viewing Issue Simple Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
ID Category Severity Reproducibility Date Submitted Last Update
0000345 [CNI] 0. unknown/ unspecified minor always 10-05-11 11:54 20-05-11 06:45
Reporter Teun Grit View Status public
Assigned To Teun Grit
Priority low Resolution open
Status assigned
Summary 0000345: Update dop174 MySQL version
Description Hoi Hanno,

Op de DOP174 staat een oudere MySQL versie dan op de wop36.
In de versies tussen die van de dop174 en de wop36 zijn een aantal wijzigingen plaats gevonden in het triggers gedeelte.
Ik heb uiteindelijk de scripts wel aangepast voor productie, maar niet uitgevoerd. Omdat ik het gedrag van deze mysql versie niet ken.

Een hartelijke groet,

Bastiaan
p.s. voor dringende vragen kun je me altijd nog mailen op b.verhoef@cimsolutions.nl
Additional Information
Attached Files

- Relationships

There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
10-05-11 11:54 Teun Grit New Issue
20-05-11 06:45 Teun Grit Assigned To  => Teun Grit
20-05-11 06:45 Teun Grit Status new => assigned